Recomenat per a tu

Instagram

Instagram did not return a 200.

Mauna Barcelona - Moda BOHO CHIC

Mauna és una marca especialitzada en roba de dona, especialment en roba eivissenca i moda bohèmia. Originalment es va crear a Barcelona, ​​però les seves arrels han arribat fins a les Illes Balears, portant amb si el seu esperit mediterrani.

Mauna, ofereix una gran varietat de col·leccions úniques; des dels seus frescos vestits eivissencs, els seus carismàtics vestits boho, però també n’hi ha de més hippies, de festa hippie chic, i fins i tot de núvia boho!

Creem les nostres peces amb molta cura, res de grans tirades, posant així, molta atenció a cada detall. La nostra intenció és transmetre que darrere de cada peça hi ha una intenció, una història, i intentar plasmar-hi el que som.

Ens agraden les coses ben fetes i que durin, de manera que la qualitat és la nostra prioritat. I La dansa de la creativitat juntament amb la comoditat ens sembla imprescindible.

Si el que prefereixes són els conjunts en Mauna, podràs combinar els seus romàntiques bruses boho amb les seves faldilles i pantalons boho amb molt estil.

Però no tot va de roba, també podràs ressaltar els teus “outfits” amb els originals bosses boho i infinitat d’accessoris.

I és que la roba boho o boho chic, i la roba hippie o hippie chic, vol dir en el fons el mateix, una dona que viu lliure mitjançant la moda, la música, l’art o la natura.